MA

Cursos · Activitats · Viatges · Trekkings

Cerca de cursos i activitats

Cursos

Aprèn tot allò que necessites saber per progressar i arribar dalt de les teves muntanyes preferides del Pirineu, dels Alps i de la resta del món amb seguretat i autonomia. Sens dubte posem a la teva disposició els cursos més complets pensats per tu amb els millors guies de muntanya del moment. També l’entorn natural i tota la logística i planificació de l’activitat.

Activitats

T’ajudem a aconseguir els teus somnis i reptes de la mà dels millors guies de muntanya. Perquè durant les nostres activitats descobriràs la naturalesa més autèntica, més bella i intacta de cada regió. Com a conseqüència, viuràs l’experiència única de recórrer els paratges més autèntics del nostre país, dormir als refugis de muntanya, etc…

Trekking

Els nostres trekkings i travesses, majoritàriament, són recorreguts únics elaborats pels nostres millors guies; encara que també us podem guiar pels recorreguts més coneguts i emblemàtics com Cavalls del Vent, Carros de Foc, o tanmateix els trekkings internacionals a Marroc com l’ascens al Toubkal o el Trekking del Mgoun.

Team Building

Us oferim les millors activitats de Team Building per la vostra empresa. Activitats outdoor al medi natural i que fan fugir de les clàssiques activitats. Convè ressaltar que som especialistes, de manera que dissenyem a mida l’activitat de Team Building perfecta per incentivar efectivament la creativitat, el lideratge i totes les fortaleses dels membres de la teva empresa.

Per què Muntanya Activa?

Perquè totes les activitats de Muntanya Activa estan cobertes i regulades amb una pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil i una d’accidents, d’acord amb el decret 56/2003. També perquè les competències dels nostres guies de muntanya estan sotmeses a la formació oficial de professions de l’esport, llei 3/2008 de la Generalitat de Catalunya.
Segons això, tots els nostres guies de muntanya compten amb assegurança d’accidents i responsabilitat civil, i també consten inscrits al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).
Muntanya Activa mitjançant la seva marca empresarial està registrada a la Conselleria d’Esports com empresa registrada en activitats al medi natural. Amb el número C-359
El nostre material tècnic està supervisat per els nostres professionals i guies de muntanya acreditats. Actualment treballem amb les marques Salewa, Wild Country i Evolv, tot plegat per deixar-vos material de primer nivell.

Relacions Humanes

Les basem en primer lloc en l’empatia i efectivament cap a totes les nostres relacions, tant amb clients com amb tècnics i proveïdors. Aleshores així la comunicació efectiva ens ajudarà mútuament.

Medi Ambient

Totes les nostres sortides i activitats estan pensades tenint en compte que es produeixi el mínim impacte al medi natural. D’aquesta manera, la socialització i l’explicació del medi sempre és present.

Professionalitat

Els nostres tècnics desenvolupant els seus coneixements, la seva experiència, les seves qualitats i habilitats, aptituds.

Alpinisme

Escalada

Trekkings

Demana informació

En general volem oferir-te la possibilitat de posar a la teva disposició les propostes que creguis oportunes, sobretot depenent de les necessitats individuals, col·lectives, de Club, etc…

    Newsletter

    Assabenta't de tot el que envolta Muntanya Activa. Cursos, activitats, viatges, blog, patrocinadors, etc.
    Idioma
    ×