Gaudeix dels nostres cursos

Curs d'alpinisme

Aprèn tot allò que necessites saber per progressar i arribar dalt de les teves muntanyes preferides del Pirineu, dels Alps i de la resta del món amb seguretat i autonomia.

Posem a la teva disposició els cursos més complets pensats per tu amb els millors guies de muntanya del moment. Podràs conèixer el material específic de l’activitat: grampons, piolet, botes de muntanya, bastons i molt més. També l’entorn natural i tota la logística i planificació de l’activitat.

Durant els cursos també coneixeràs gent amb les teves mateixes aficions i inquietuds, fareu caliu i segur que trobareu companys i companyes per sortir a la muntanya.

Curs d'escalada

Els nostres cursos i activitats et faran gaudir i conèixer de primera mà dels primers contactes amb el món de l’escalada. Independentment de la teva condició física i dels esports que ja practiquis, de la mateixa manera l’escalada et donarà la possibilitat de conèixer altres aspectes com la verticalitat, la flexibilitat, la respiració, el coneixement del medi i sobretot l’estratègia amb els altres companys i companyes de cordada!

Les nostres formacions són molt diferents i variades. Resumint: escalada en roca, escalada indoor, via llarga esportiva, via llarga clàssica i fins i tot cursos més especialitzats com l’escalada artificial, l’auto-rescat i les ascensions per crestes afilades als cims més emblemàtics.

Guanya confiança i autonomia, tu sol o sola ets capaç de tot gràcies a una bona preparació i logística.

Curs de senderisme

En poques paraules, els nostres cursos de muntanyisme estan pensats per a tots els amants de la muntanya que volen conèixer més aquest mitjà. De manera que podràs adquirir noves tècniques i coneixements, fer les travesses de manera més segura o simplement passar una bona estona amb amics o família.

Els cursos de muntanyisme que oferim, sens dubte, són la millor porta d’entrada al fascinant món de la muntanya. Orientació, seguretat, travesses, raquetes de neu, crestes, escalada… Quina és la teva activitat preferida?

Curs d'esquí de muntanya

Aprèn una de les activitats de moda dels últims anys. L’esquí de muntanya et portarà a endinsar-te per les muntanyes i serralades de tot el món.

En format travessa, ascensions, esquí-alpinisme i en format competició, cal fer-ho amb seguretat i autonomia. Gaudeix especialment dels cursos que oferim al Pirineu i realitza tallers i ascensions amb nosaltres.

Utilitzarem tot el material específic per l’esquí de muntanya. S’ha de tenir en compte que la seguretat és molt important i treballarem tots els aspectes relacionats amb la nivologia, dva, pala i sonda sempre a la teva motxilla!

Curs a la carta

En general volem oferir-te la possibilitat de posar a la teva disposició les propostes que creguis oportunes, depenent de les necessitats individuals, col·lectives, de Club, etc…

Si tens una idea ens la pots fer arribar i el nostre equip tècnic desenvoluparà la proposta tancada segons les teves necessitats a fi de que tinguis una experiència única!

Pots fer-nos arribar la proposta mitjançant aquest formulari.

*descomptes i preus especials per grups
*descomptes per entitats FEEC i federats FEEC

×