Blog

Consells, material, roba, viatjes, trekkings, excursions, activitats i molt més!

El blog de Muntanya Activa

02
març

El nostre trekking al Toubkal · Dia 1 · Marràqueix

Per Jessica Romero - En aquest article, explicaré una mica, com va ser la meva experiència amb el trekking pel Marroc d'ascens al Toubkal, organitzat per Muntanya Activa.
Llegir article
25
febr.

Història de l’escalada a casa nostra

Per Agustí Castellví - L'escalada és una activitat que té arrels profundes en la història de la humanitat, ja que els éssers humans han escalat roques i muntanyes des de temps immemorials.
Llegir article
23
gen.

El Pedraforca: La muntanya màgica

Per Agustí Castellví - La història del Pedraforca es remunta a molts segles enrere. La muntanya, situada entre els termes municipals de Saldes i Gósol, al Berguedà,
Llegir article
04
des.

El Massís del Toubkal, l’Atles Marroquí

Per Agustí Castellví-El Toubkal és el cim més alt del nord d'Àfrica, amb una altitud de 4.167 metres. Es troba al massís del per Agustí Castellví - Toubkal, al sud-oest del Marroc. L'ascensió al Toubkal és una de les més populars de l'Atles marroquí i requereix una bona forma física i un equip adequat.
Llegir article
22
nov.

Esports de muntanya: quan la teva vida penja de una corda.

per Evgeniya Borisova -Per a algú que s'inicia al món de muntanyisme, barranquisme, escalada o una altra activitat que requereix l'ús d'una corda, la seva elecció pot ser un veritable maldecap. Estàtiques, dinàmiques, simple, doble, corda, cordino…. Per això ens agradaria explicar els principals tipus de corda que hi ha i els usos corresponents.
Llegir article
15
nov.

La lacra dels esportistes: les agulletes.

per Jessica Romero - Tots els que hem fet activitat física o esport, en major o menor mesura, hem patit d’agulletesalguna vegada a la nostra vida, i si hi ha algú que no, com se sol dir, ¡que tiri la primera pedra! Diem patit, ja que a priori i per norma general, no es precisament...
Llegir article
30
oct.

Com equipar-nos per trekkings hivernals si som principiants

per Jessica Romero - Portar el material adequat, a banda d’altres factors com tenir experiència i coneixements del terreny on anem (en el cas de que anem sense guia o gent experta), mirar la previsió meteorològica, estat de la neu i allaus, poder ser localitzats, entre d’altres ...
Llegir article
30
oct.

Montserrat 360º: Un trekking màgic

per Albert Vilana - Montserrat 360º és una travessa a peu de dos dies al voltant del Parc Natural de la muntanya de Montserrat amb el que coneixeràs totes les vessants i els atractius més destacats d’aquest entorn a través d’un itinerari segur i senyalitzat íntegrament.
Llegir article
25
oct.

Les joies de senderisme banyades pel mar Mediterrani

per Evgeniya Borisova - Molts de nosaltres associarien Còrsega amb costa i platges, o situarien aquí la llar de Napoleó Bonaparte. Però aquesta bella illa mediterrània amaga al seu interior el seu secret més ben guardat:
Llegir article
18
oct.

Com mantenir els peus calents a l´hivern?

per Evgeniya Borisova - Hi ha gent que té una bona circulació sanguínia a les extremitats de manera que generalment mai passarà fred als peus o les mans.
Llegir article
Salewa Cold
×