Categoria

Material i roba

per Evgeniya Borisova -Per a algú que s'inicia al món de muntanyisme, barranquisme, escalada o una altra activitat que requereix l'ús d'una corda, la seva elecció pot ser un veritable maldecap. Estàtiques, dinàmiques, simple, doble, corda, cordino…. Per això ens agradaria explicar els principals tipus de corda que hi ha i els usos corresponents.
Llegeix més
per Jessica Romero - Portar el material adequat, a banda d’altres factors com tenir experiència i coneixements del terreny on anem (en el cas de que anem sense guia o gent experta), mirar la previsió meteorològica, estat de la neu i allaus, poder ser localitzats, entre d’altres ...
Llegeix més
Grampons de Gel
per Stiven Moyano - En l'actualitat, existeixen grampons lleugers d'alumini per a ascensions ràpides, sense compromís ni dificultats, i per a esquí de muntanya. Per a l'escalada, van aparèixer dissenys més agressius amb més puntes, puntes verticals com les fulles dels piolets...
Llegeix més
La muntanya és un entorn exigent, on les condicions meteorològiques poden canviar ràpidament. Per això, és fonamental triar la roba adequada per a protegir-nos del fred, la pluja i el vent. El sistema de 3 capes és la millor opció per a vestir-se a la muntanya.
per Aída Cusac - La muntanya és un entorn exigent, on les condicions meteorològiques poden canviar ràpidament. Per això, és fonamental triar la roba adequada per a protegir-nos del fred, la pluja i el vent. El sistema de 3 capes és la millor opció per a vestir-se a la muntanya.
Llegeix més
×