Gaudeix dels nostres trekkings

Trekkings pel Marroc

Gaudeix dels nostres itineraris de trekking al Marroc i igualment descobreix les seves muntanyes, cultures i tradicions. Exploraràs des del conegut Toubkal al desconegut Magoun i també zones fantàstiques com el Desert i els Pobles Berbers.

Tan bon punt t’uneixis a nosaltres, el nostre servei integral al Marroc et farà gaudir amb autonomia i tranquil·litat del teu viatge. Muntanya Activa som la teva agència de trekking especialitzada en activitats de tot tipus al Marroc. Confia en nosaltres per gaudir al màxim d’aquesta experiència.

Trekkings per Turquia

Gaudeix al màxim de la visita a les muntanyes amb els nostres trekkings i ascensions a Turquia. L’espectacular zona de l’Ararat la podràs gaudir durant tot l’any, amb esquís de muntanya, caminant i en format de trekking.

Tan aviat com t’inscriguis, des de Muntanya Activa ens fem càrrec dels serveis integrals que et faran gaudir d’aquesta experiència. Confia en nosaltres, som la teva agència de trekking especialitzada en activitats de tot tipus a Turquia.

Els nostres trekkings

Deixa’t guiar als alps per nosaltres. Els nostres trekkings i clàssiques ascensions a una de les grans serralades d’Europa, els Alps. Amb els seus 1200km i més de 80 cims de més de 4000m faran les delícies de qualsevol alpinista que vulgui gaudir d’uns dies intensos de muntanya.

Des de Muntanya Activa volem portar-te a meravellosos paratges com el Tour del Montblanc, Tour del Cervino, Alta Via del Gran Paraiso, Dolomites, Llacs del Triglav… També les grans ascensions clàssiques com el Montblanc, Dome de Neige, Breithorn i moltes altres cims.

Trekkings especials

Et volem oferir trekkings fora de catàleg. Com a exemple, els nostres contactes locals amb experiència proposen activitats especialitzades a llocs concrets per a que gaudeixis d’experiències úniques.

Estigues atent i atenta: primerament zones com Àsia Central, també Amèrica del Sud i Àfrica t’estan esperant! Durant tot l’any anirem publicant propostes per tot el món. 

A la carta

A Muntanya Activa pensem en tothom. Per això proposem itineraris personalitzats per tal que puguis gaudir de l’experiència independentment del nivell i la tècnica personal.

En general, volem posar a la teva disposició les propostes que creguis oportunes, depenent de les necessitats individuals, col·lectives, de Club, etc…

Si tens una idea ens la pots fer arribar i el nostre equip tècnic desenvoluparà la proposta tancada segons les teves necessitats a fi de què tinguis una experiència única!

Idioma
×