fbpx

¿Qui som?

Muntanya Activa és una empresa que neix arran d´unificar l´experiència de la gestió i la dinamització d’entitats i empreses esportives, amb un gran coneixement del sector i de les diferents necessitats que podem oferir-te en vers l´activitat esportiva d’esports de muntanya i el medi natural.

 

Volem ser la teva presa de contacte amb el medi natural, estem segurs que els nostre equip et farà gaudir al màxim de totes les activitats, viatges formacions i experiències que tenim programades.

 

Amb nosaltres pots venir a formar-te, arribar a aquell objectiu que tens al cap amb seguretat, conèixer gent, fer amics i amigues i sobretot a passar-ho bé!

 

Muntanya Activa et vol ajudar a fer realitat els teus somnis!

Els nostres productes i experiències:

Cursos i formacions 

Activitats i guiatges

Viatges 

Trobades socials

Serveis Escoles i serveis educatius

Servei empreses i team building

Desenvolupament medi natural Ajuntaments i Òrgans Públics

Transparència i Responsabilitat:

Totes les activitats de Muntanya Activa estan cobertes i regulades amb una pòlissa d’assegurança de Responsabilitat Civil i una d’accidents, d’acord amb el decret 56/2003. 

 

Les competències dels nostres guies de muntanya estan sotmeses a la formació oficial de professions de l’esport, llei 3/2008 de la Generalitat de Catalunya.

 

Tots els nostres guies de muntanya també tenen assegurances d’accidents i responsabilitat civil, com també la seva inscripció al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC)

 

Muntanya activa mitjançant la seva marca empresarial està registrada a la Conselleria d´Esports com empresa registrada en activitats al medi natural. Amb el número C-359

 

El nostre material tècnic està supervisat per els nostres professionals i guies de muntanya acreditats, actualment treballem amb la marca Black Diamond per deixar-vos material de primer nivell.

image description

Transparència

És un pas actiu i voluntari de l´empresa més enllà de les nostres obligacions legals, buscant el màxim benefici per la societat.

image description

Relacions Humanes

Les basem cap a l´empatia i cap a totes les nostres relacions, tant amb clients com amb tècnics i proveïdors. Creiem que la comunicació efectiva ens ajudarà mútuament.

image description

Servei al Client

Amabilitat, atenció personalitzada i ràpida, ambient agradable, comoditat, seguretat, higiene... defineixen el nostre servei.

image description

Medi Ambient

Totes les nostres sortides i activitats estan pensades amb el mínim impacte al medi natural. La socialització i l´explicació del medi natural sempre és present.

image description

Dinamisme i Millora

Tenim mecanismes d´anàlisis constant per oferir els millors serveis al client final, tant en aventura com formació.

image description

Professionalitat

Els nostres tècnics desenvolupant els seus coneixements, la seva experiència, les seves qualitats i habilitats, aptituds, ...

Què és un Guia?

Un guia és un professional que realitza treballs de conducció d’un individu o grup, realitza tasques docents d’ensenyament i entrenament esportiu i gestiona el risc de les activitats realitzades en el medi natural aportant seguretat al conjunt dels integrants del grup que les realitza.

 

La professió de guia és tan antiga com la història dels esports que es desenvolupen en el medi natural.

L’aparició dels primers guies cal buscar-la en els primers passos dels esports de muntanya el començament va ser amb l’ascens al Mont Blanc el 1786 pel Doctor Balmat que va comptar amb l’ajuda del guia local Paccard, o l’ascens en el nostre estat del emblemàtic Naranjo de Bulnes (Picu Urriellu) per Pedro Pidal i el seu guia Gregorio Pérez “El Cainejo” el 1904.

 

La qualificació de tots els guies està garantida per la AEGM, UIAGM (Unió Internacional d’Associacions de Guies de Muntanya) i la UIMLA (Unió Internacional de Guies Acompanyants de Muntanya), associacions a les quals pertany la AEGM i que vetllen per la qualitat de la formació i professionalitat de tots els guies que la formen.

Tots els guies que formen part de la AEGM compten amb titulació oficial reconeguda que els acredita per a la realització de labors de guiat en el medi natural.

 

En el nostre Estat, la professionalització dels guies ha tingut lloc en aquestes últimes dècades, seguint el camí començat pels països de l’arc alpí i es regulen per dos Normes Estatals: el RD 318/2000 i per l’Ordre ECI / 858/2005.

 

Els diferents tipus de guia:

 

Tècnic Superior en Alta Muntanya

Tècnic Esportiu en Alta Muntanya

Guia Acompanyant de Muntanya

Guia de Barrancs

Guia d’Escalada en Roca

Tècnic Superior Escalada en Roca

Tècnic Esportiu Superior en Esquí de MuntanyaCA ES