Pla 6 Mesos
Des de295€

Continuar la reserva

Deseu a la llista de desitjos

Si afegiu un element a la llista de desitjos, requereix un compte

1788

Per qué reservar amb Muntanya Activa?

  • Millor preu garantit.
  • Atenció les 24hores del dia.
  • Activitats a la carta segons les necessitats.
  • Suport gratuït de la mà d'experts de la muntanya.

Tens dubtes sobre alguna activitat?

Contacta amb nosaltres i el nostres equip d’experts es posarà en contacte amb tu.
+34 644 010 694

info@muntanya-activa.com

Pla d’entrenament personal 6 mesos

0
  • Preu: 182€
  • Tècnic: Agustí Serra
  • Titulació: Graduat Ciències de l’activitat física i l’esport
Objectius

De què et servirà millorar la teva condició física?
Una bona condició física és imprescindibles per garantir l’assoliment amb èxit dels teus reptes esportius. A la muntanya, en qualsevol de les seves especialitats i disciplines, s’hi ha d’anar ben preparat físicament.

Com aconseguir una bona preparació física?
Per arribar a tenir una bona preparació física  cal seguir un pla d’entrenament adaptat a les teves possibilitats i orientat als teus objectius. Per aconseguir-ho cal dissenyar i seguir un pla d’entrenament personalitzat. Aquest pla d’entrenament individual i adaptat al teu calendari et permetran arribar a tenir el teu millor nivell de forma física quan més el necessitis: els dies de la teva sortida, ascensió, treking, etc.

Què inclou un pla d’entrenament personal?
Els plans d’entrenament inclouen una valoració inicial de la forma física a partir d’una prova d’esforç o tests de condició física que li permetrà al teu entrenador personal saber en quin nivell de forma estàs i en quines capacitats condicionals has de millorar o parar més atenció.

  • Un cop rebis la teva planificació i calendari de sessions d’entrenament, també rebràs les fitxes detallades de cada entrenament. Les fitxes de força, flexibilitat, exercicis preventius i de reforçament d’esquena i abdominals es fan a mida de cada esportista i te les podràs descarregar en format d’imatge o paper des de la plataforma d’entrenament. En cas de dubte o necessitat d’informació complementària l’Agustí Serra et farà arribar vídeos i informació complementària per ajudar-te a entendre i realitzar millor els teus exercicis i entrenaments.
Preguntes freqüents

Com faig la inscripció?

A través del nostre web, en aquesta secció trobaràs el botó “continuar amb la reserva”. Fent clic s’obrirà el teu gestor d’email per tal que ens puguis enviar les teves dades personals a efectes de facturació.

Una vegada realitzada la inscripció?

Una vegada formalitzada la inscripció i el pagament, l’Agustí Serra es posarà en contacte amb tu via email per tal de concertar una primera reunió amb tu (via tel, videoconferència, etc..). Ens adaptarem el màxim possible a la teva disponibilitat. A partir d’aquí marcarem les pautes del teu entrenament personalitzat.

Idioma
×