Córrer amb nosaltres

Activitat trail running

Trail Running Cavalls del Vent · Per Grups

Des de320€
3 dies
Max People : 6
Activitat trail running

Trail Running Camp a Chamonix · Per Grups

Des de820€
7 dies
Max People : 6

Activitats Trail Running

Deixa’t guiar i arriba a les muntanyes més especials per les seves crestes, canals i rutes clàssiques. T’ajudem a aconseguir els teus somnis i reptes de la mà dels millors guies de muntanya. Ells i elles coneixen el Pirineu, el Alps i les millors serralades del món i t’acompanyaran amb seguretat en les teves activitats i ascensions.

Durant les nostres activitats descobriràs la naturalesa més autèntica, més bella i intacta de cada regió. Com a conseqüència, viuràs l’experiència única de recórrer a peu els paratges més bells del nostre país, dormir als refugis de muntanya i gaudir de les tardes de xerrades i menjar campestre.

En definitiva, Muntanya Activa t’ajudarà amb tota la logística, suport previ i seguiment de l’activitat. Confia en nosaltres: t’acompanyarem on tu vulguis.

Entrenaments personals

Descobreix el món vertical. Enfila’t per les parets en les diferents activitats d’escalada dissenyades per tu. L’escalada en roca i l’escalada clàssica et faran conèixer entorns increïbles com per exemple: Montserrat, Riglos, Margalef, Siurana i molts més llocs que podràs arribar a descobrir amb nosaltres.

Tot plegat podem anar a escalar vies esportives de tots els nivells, fer escalades de diferents llargs als llocs més característics i especials per tu. Fins i tot també et podem fer les propostes i sorprendre’t amb escalades i activitats màgiques. Deixa’t guiar!

Idioma
×